Juu, haen tiistaina bilsanluokan kasvihuoneesta kasvattamani kukat äidille, kun en perjantaina muistanut niitä hakea.. Joka tapauksessa tein äidille kortin kuviksen valinnaistunnilla :)

Kerronpa muuten yhden asian teille: minulla on hirmuiset pakkomielteet joitain animehahmoja kohtaan ja ykkösenä listassa on Narutosta tuttu Gaara. Heti jos kuulenkin/näen että joku muukin pitää Gaarasta, suutun aivan helvetisti, vaikka ymmärrän, että kaikilla on oikeus pitää siitä mistä haluaa, mutta silti..

Kerran kun näin jossain YouTube-videossa vilahduksen yhdestä Naruto-hahmosta (jotkut fanit tuntevat hänet nimellä Matsuri, mutta kutsun häntä ämmäksi), joka pitää Gaarasta, mielessäni kävi tälläinen:

teurastussarjis-normal.jpg

En ole hyvä piirtämään hiirellä ja etenkään Paintilla.. :D Kuitenkin haaveilen usein, että pääsisin teurastamaan kyseisen tyypin.

Toinen vakiopakkomielteeni onkin sitten Wolf's Rainin Tsume, jolla ei ole onnekseni (ainakaan tietääkseni) kovin vannoutunutta kannattajajoukkoa.. Itse asiassa Kiba, Hige, Toboe ja Darcia tuntuvat olevan suuremman fanituksen kohteena. Joka tapauksessa Tsume on suosikkini :)

TsumeAndKibaSumo-normal.jpg

Otin kerran eräästä jaksosta screenshotin ja muokkasin sen Sumolla.. Tsume :) ♥ Kiba pääsi eksymään tuonne taustalle, mutta olkoot. Fontti on nimeltään WolfsRain :DD Sen voi ladata täältä.

GAARA-normal.jpg

Ottamani screenshotti eräästä Naruto-jaksosta.. Kankuroon ilme :DD Gaaralla on tosi miehekäs ilme.. ♥

~Päivänjatkot.