Tänään oli oikein mukava koulupäivä: kemiantunnilla ihmettelin, miksi poskeni ja nenänvarteni olivat hirmu kipeitä ja pyysin kaveriani katsomaan. Kuten arvaatte varmaan: saatanan iso finnihän siinä nökötti ja aivan täynnä märkää.

Ruokatunti kestää puoli tuntia (vartti aikaa syödä ja vartti aikaa olla ulkona), mutta koska asun ihan koulun vieressä ja koulussa oli uunikalaa (yök), menin tietenkin puoleksi tunniksi kotiin :D Siinä pitääkin leikkiä agenttia, ettei välkkävalvoja huomaa...

Iltapäivällä mentiin kirpputorille äidin, velipojan sekä äidin ja mun parhaan kaverin kanssa. Kirpputorilta löysin Kauna-DVD:n, joka maksoi 1,50€. Oisin ostanut sen ehdottomasti, mutta äiti väitti etten nuku muutenkaan ja jos katon Kaunan, en varmasti nuku enää koskaan. Sain kuitenkin lohdutukseksi sellaisen kesämekon/paidan-mikä-lie ja sellaisen virkatun violetin hartiajutun... Kuva tulee sitten jos tulee.

Minulla ja hyvällä ystävälläni nimim. Marlalla on usein hyvinkin kiintoisia keskusteluja, tänään esim. Marla kertoi ettei koskaan haluaisi kuolla auringonpaisteen aikaan ja että hänen sisällään asuu sisäinen Spiderman, eli hän osaa esim. ampua seittiä ja että hän on yliluonnollisen ketterä, kunhan tulee tarpeeksi vaarallinen tilanne..

Tässä olisi vielä totuuskuvia itsestäni..

shh.gi%27f.jpg

shh.gi%27f.jpg

shh.gi%27f.jpg

Strawberry, Cherrys.. Mmmm ♥

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRadeHXCPRKnHaRFkwa_DnBJhWcLRhV14LGhLSbFKtQdd0uNJ3H

I Love Wolfs! ♥